Over Ons

Team 2Wielercentrum Beuningen

Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren en betrokken mensen, die een passie hebben voor fietsen en de fietssport. Of het nu gaat om mountainbiken, racefietsen, toeren of bikepacken. We doen dit zelf erg graag met jaren ervaring. Hierdoor kunnen wij jou als geen ander helpen bij de aanschaf van fietsen, accessoires en onderhoud.

Marco Horden
Eigenaar/Verkoper

Marco is op 13-jarige leeftijd begonnen bij stormvogel in Wageningen als monteur en deed alles voor de bmx-sport. Op 23-jarige leeftijd is hij begonnen met mountainbiken. Door de jaren heen heeft hij veel wedstrijdervaring opgedaan, met als hoogtepunt deelname aan een EK en WK.Hij fietst gemiddeld 2 á 3 maal per week. Zijn vakanties staan veelal in het teken van fietsen of surfen

Fietst zelf op: S-works Tarmac, S-works Epic, Santos Travelmaster 2+

Job van der Aa
Monteur/verkoper

Job sleutelt graag aan fietsen en is een ervaren monteur van Stadsfietsen en E-bikes. Hij is een ervaren en in zijn tijd gevreesde voetballer. Staat tegenwoordig vooral langs de lijn zijn zoon aan te moedigen. Fietst zelf vooral heen en weer naar het voetbalveld of het werk. 

Fietst zelf op: Flyer Upstreet5

Matthias van Hunnik

Matthias van Hunnik
Monteur

Matthias is onze specialist op het gebied van race- mtb- en vakantiefietsen. En als hij niet sleutelt aan fietsen dan zit hij het liefste op een fiets. Een rondje knallen op de racefiets met vrienden, door de bossen met zijn zoontjes of ontspannen bikepacken samen met zijn vrouw. Als het maar 2 wielen heeft!

Fietst zelf op: Santos Gravelmaster, Cube Agree C62 of zijn vintage Specialized Allez.

Henk Teunisse
Monteur

Henk heeft heel veel jaren sleutelervaring. Hij werkt net zo makkelijk aan een moderne hydraulische schijfrem als aan een ouderwetse torpedo-naaf. Henk en fietst erg veel, o.a. woon-werkverkeer maar ook lange tochten in het weekend, bijvoorbeeld naar de boekenmarkt in Deventer.

Fietst zelf op: Een klassieke Gazelle Primeur stang-trommelrem en Trek Madone (race)

Kolkman

Jeroen Kolkman
Administratief medewerker

Jeroen gebruikt zijn fiets voor woon-werkverkeer en voor recreatie. Lange reizen door Duitsland of lekker touren door de Betuwe. Jeroen zit graag op de fiets!

Fietst zelf op: VSF Fahrrad Manufaktur