Reisfietsen

De wereld over, het avontuur tegemoet. Zonder je zorgen te maken over je fiets. Daarvoor heeft Santos haar Travelmaster reisfietsen ontwikkeld. Ze zijn oersterk, super stabiel en bij uitstek geschikt voor heel veel zorgeloze kilometers. Ook met volle bepakking. Aan bagagedragers, in frametassen, in de Santos alleshouder of hoe je het ook wilt vervoeren. Een Santos Gravel fiets kan het prima aan. 

Bij thuiskomst vormt de Travel fiets zich moeiteloos om tot sterke forenzenfiets of onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travel fiets is een wereldfiets, ook voor thuis.

Santos Travelmaster 3+
TRAVELMASTER

De Travelmaster neemt je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid- Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.

Travel Lite
TRAVEL LITE

Strakke, lichte en snelle trekkingfiets die je overal brengt. De Travel Lite is in alles een fiets om véél te gebruiken. Met een comfortabele zit voor zowel rijders die graag diep zitten als de liefhebbers van een wat hoger stuur. Het stijve frame stuurt je strak door de bochten, houdt je stabiel bij het afdalen en voelt efficiënt bij elke trapbeweging. Het is je pakezel op vakantie, je betrouwbare metgezel tijdens de ritjes woon-werk en je handige boodschappenbuddy.