Schoolstraat 23A – 6641 DB Beuningen
024-67 515 70

Custom built fietsen van Santos

Elke Santos fiets uniek is en wordt geproduceerd op Nederlandse bodem. De unieke fietswens van iedere klant staat centraal bij het ontwerp en het vervaardigen van de Santos fietsen. Elke fiets wordt met aandacht voor elk detail opgebouwd door één monteur. Zo is de welbekende Travelmaster fiets erg populair bij de vakantiefietsen en tevens gebruikt onze Nederlandse Politie ook deze Santos fietsen. Het bedrijfsslogan van Santos is dan ook "Built for (your) Life". 2Wielercentrum Beuningen is uw lokale Santos fietsen dealer en beschikt over een grote keuze in Santos reis- en trekkingsfietsen in onze showroom, deze kunt u dan gelijk zien en indien u wenst een proefrit maken.

Santos fietsen heeft zes seriegroepen, namelijk:

  • Travelmaster serie
  • Lite serie
  • Mountain serie
  • Urban serie
  • Tandem serie
  • E-bike serie

Santos dealer

De Santos Travelmaster serie zijn sterke en stabiele fietsen en zijn in staat de gehele wereld over te gaan, vandaar ook de naam Travelmaster, een echte wereldfiets! Het zijn echte pakezels die onder extreme omstandigheden veel bagage mee kunnen nemen. De Lite serie is meer een toerfiets voor de liefhebber van fietstochten of die graag zijn fiets meeneemt op een fietsvakantie. Lite fietsen van Santos zijn betrouwbaar, onderhoudsarm, duurzaam en verkrijgbaar in zowel heren en dames uitvoering. De Mountain serie is voor de crossliefhebber. Ze zijn licht en snel maar ook multifunctioneel, dragers en spatborden kunnen gemonteerd worden. De Urban serie is een fijne toerfiets maar ook om de stad in te gaan. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en ook leverbaar als heren en dames uitvoering. De E-Bikes van Santos zijn modulair opgebouwde fietsen. Accubevestiging is direct op het frame of in de bagagedrager. De motor is gemonteerd in het achterwiel van het type GoSwiss.

Onze service

Om uw Santos fiets in optimale staat te houden zijn periodieke servicebeurten van belang. Wij als Santos fietsen dealer streven ernaar uw fietsplezier voor de langere termijn te garanderen. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar voor een onverwachts technisch mankement of de servicebeurt en deze tot in detail uit te voeren.

Openingstijden

Schoolstraat 23A – 6641 DB Beuningen

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Direct contact

Contact informatie

Coronamaatregelen

  • 2wielercentrum Beuningen
  • Schoolstraat 23A
  • 6641 DB Beuningen
024-67 515 70
info@2wielercentrumbeuningen.nl