Schoolstraat 23A – 6641 DB Beuningen
024-67 515 70

Specialized dealer

Deze Specialized fietsen zijn van hoge kwaliteit en een gewild merk bij de veeleisende rijder. Zowel de recreatieve fietser als de profrenner kan zijn passie vervullen met een fiets van Specialized. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit: heren en dames racefietsen, heren en dames mountain bikes, en sportieve e-bikes. Deze fietsen kunt u persoonlijk komen bekijken en testen in onze 600 m2 showroom.

Specialized eliteshop

Wij als Specialized fietsen dealer vertegenwoordigen het merk omdat we uit ervaring weten en horen van onze gebruikers dat het fietsen zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Specialized is een progressief en innovatief merk dat veel aan productontwikkeling en productverbetering doet. De bedrijfsslogan van Specialized is dan ook "Innovate or Die", dit zegt veel over hun ambities om hoge kwaliteits- fietsen op de markt te brengen. Het fietsmerk heeft in een zeer korte tijd vele innovaties weten te realiseren, met name op het gebied van de mountainbikes en racefietsen. Specialized stelt als prioriteit de wensen en eisen van de rijder en die kernwaarde is altijd centraal voor de ontwikkeling van Specialized fietsen en onderdelen. De ervaren gebruiker van dit merk getuigt dat de fietsen, onderdelen en accessoires optimaal presteren en erg prettig zijn in gebruik.

Ruim 80 Specialized fietsen

Bent u niet helemaal zeker welke fiets het beste bij u past? Aarzelt u niet om contact op te nemen met onze vakkundige en ervaren medewerkers die klaar staan om deze kennis samen met u te delen. Wij als Specialized fietsen dealer hebben alle kennis en expertise in huis om u te adviseren om de juiste aankoop te doen waar u nog vele jaren plezier van zult ervaren. Indien u wenst lopen wij een 5-stappenplan met u door bestaande uit: advies, testrit, montage, body geometry fit en nazorg. Een Specialized fiets koopt u niet zomaar of overhaast. Wij richtten ons op het bouwen van klanttevredenheid en een lange relatie. Uw tevredenheid is onze tevredenheid!

Onze service

Na aankoop komt uw fiets bij ons in de nazorg, wat inhoudt dat wij toezien op de servicebeurten, reparaties, schadeherstel en revisies van uw fiets. Uw fiets moet in topconditie blijven, daar streven wij ook naar na de aankoop. Tijdens deze werkzaamheden stellen wij ook een leenfiets ter beschikking voor uw gemak.

Openingstijden

Schoolstraat 23A – 6641 DB Beuningen

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-20:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Direct contact

Contact informatie

  • 2wielercentrum Beuningen
  • Schoolstraat 23A
  • 6641 DB Beuningen
024-67 515 70
info@2wielercentrumbeuningen.nl